Skab julestemning i soveværelset

Skab julestemning i soveværelsetHører du til dem, der slet ikke kan få jul nok? Som pynter op allerede et godt stykke inden det er den 1. december? Og som gerne trækker i en af dine mange julesweatre, så snart temperaturen falder en enkelt grad? Har du ganske enkelt svært ved at vente til det er jul? Og ville du ønske den varede helt til påske? Elsker du med andre ord julen og alt ved den? Hvorfor så ikke lade den brede sig i hele hjemmet? Fra kælder til kvist. Fra køkken og klædeskab til resten af hjemmet. Ja, helt ind i soveværelset.

Julesengetøj til ethvert hjem

Ud over at pynte op med gran og guirlander er der også andre måder du kan skabe lidt ekstra julestemning på. Det kunne for eksempel være med særligt julesengetøj! Det fås både i sjove og farverige designs samt i mere stilfulde af slagsen. Så hvad enten du er til det helt klassiske eller ikke er bange for at skeje lidt ud, så findes der et sengesæt der passer til både dig og din indretning. Prøv selv at se på jule-sengetøj.dk

Til alle størrelser – i alle størrelser

Nøjagtig som det julede sengetøj kan fås i en masse forskellige farver og mønstre, således også størrelser. For der findes julesengetøj til både store og små juleelskere. Fra de helt små babydynebetræk til voksenbetræk i ekstra lang længde. Så er der ingen fare for at du fryser om tæerne på de kolde vinternætter. Og deler du din dyne med en anden? Så fås der naturligvis også julebetræk til dobbeltdyner. Her får du selvfølgelig to hovedpudebetræk med i købet.

Find det rette julesengetøj

Er du i tvivl om hvilken størrelse der passer? Så er her en kort oversigt over de typiske mål på dyner til hele familien:

 

Babydyne: 70×100 cm

Juniordyne: 100×140 cm

Enkeltdyne: 140×200 cm (220 ved ekstra længde)

Dobbeltdyne: 200×220 cm

 

Hvis blot du måler din dyne er det nemt at finde frem til hvilket betræk der kan passe. Om ikke andet i størrelsen. Hvorledes det skal se ud er jo helt op til dig!

Skab nye, dejlige traditioner

Kan du næsten ikke vente til det bliver jul? Så køb dit julesengetøj allerede i dag! Og hvorfor ikke også købe til hele familien, nu du er i gang? Så kan julefreden sprede sig helt ind i soveværelset og langt ind i drømmene om en hvid jul. Et smukt sæt julesengetøj kan også være en god gave at give til vennen eller veninden. Dermed kan der måske skabes en ny tradition – på linje med jule-sweateren og juleslipset!