Julegaveshopping med rabatter

Vi har alle en ordentligt omgang udgifter, når julen nærmer sig, hvorfor det alti der kærkomment med gode rabatter.

Det irriterende ved julen, er at udsalget først kommer i januar. Men fortvivl ej, der er faktisk mange penge og spare i julen, hvis du bare planlægge og er ude i god tid. Så i denne artikel har vi snakket med Morten, fra Rabatkuponen, der har hjulpet os på vej med en god omgang råd til og spare penge, på årets julegave shopping.

Vi har forsøgt og være så tidsløse som muligt, så denne artikel kan hjælpe i flere år frem.

Hvordan sparer jeg penge på årets julegaver

julegaveshopping med rabatterDer er mange måder og spare penge på, når det kommer til årets julegaver. Fordelen ved julegaver, er vi ved de kommer et helt år i forvejen, og vi ved oftest, hvem vi skal købe julegaver til.

Så ser du et tilbud på den perfekte julegave i oktober eller November (eller tidligere på året), så slå til og gem den til juleaften. En gave bliver ikke bedre eller dårligere af og være købt tidligere.
Ulempen ved og være så tidligt ude med sine julegavekøb, er byttegarantien oftest er udløbet til den tid, gaven er givet væk, er det slut November, kan du dog oftest få et bevis på, så den kan byttes efter julen.

Hvad kan man finde rabatter til

Derudover kan du også købe gaverne online, og spare dig selv for alt juleræset over og stresse rundt og købe de perfekte gaver til dine kære. Fordelen ved og shoppe online, er du oftest kan finde rabatkoder, der giver dig rabatter på produkter eller butikker, som kan bruges online. Derudover kan du også oftest finde varen billigere, da butikkerne ikke skal have samme bemanding på som en butik, hvorfor de ofte kan sælge produktet billigere. Derudover har du også online friheden til let og søge nettet tyndt for det samme produkt, for og finde, hvor det er billigst.

På en side som Rabatkuponen.dk kan man blandt andet finde rabatkoder til butikker som ASOS, Adida, Hummel og så videre.

Husk, du skal være ude i lidt bedre tid, hvis du vil online shoppe – da butikkerne oftest er lidt langsommere om og levere op til julen, grundet presset – og du ønsker næppe og stå d. 23. December og håbe pakken ankommer der.

Skal jeg købe flere gaver, hvis jeg køber et tilbud?

Det er helt op til dig selv, om du skal købe flere gaver, fordi du finder en gave billigere. Nogen familier har aftalt et beløb pr person, man skal give for, og så skal man komme så tæt på det beløb, men har du ingen aftaler er det kun din egen ide om, hvor meget du skal give gaver for der tæller.